Κριτικές

Φιλόξενο προσωπικό, ενδιαφέρουσα ξενάγηση, καλές τιμές, όμορφα τοπία και κυρίως πολύ καλή ομάδα με άφθονο γέλιο.

“ΩΡΑΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ”
Giannis G, Ελασσόνα - Νοέμβριος 2016

Αν είχε και μεγαλύτερη βαθμολογία θα την έβαζα... απλά τέλειο σε όλο του το σύνολο. Οικονομικά πακέτα, ευγενέστατο προσωπικό, βολικό, εννοείται πιο καλύτερο από τα ΚΤΕΛ της Σκοπέλου, διότι: 1) Σας αφήνουν όσο πιο κοντά στην παραλία μπορούν σε σχέση με τα ΚΤΕΛ και έτσι δεν χρειάζεται να περπατήσετε τους ανώμαλους δρόμους (για να μην πω χάλια δρόμους) της Σκοπέλου 2) Τα ΚΤΕΛ έχουν λίγα και σπάνια δρομολόγια και πάντα αργούν! 3) Για όσους δεν μένουν στην χώρα της Σκοπέλου αλλά σε άλλη περιοχή μπορούν να ρωτήσουν αν βολεύει να περάσουν να τους πάρουν, αλλά και να τους αφήσουν στην επιστροφή και αν ο δρόμος τους είναι από εκεί το κάνουν με μεγάλη τους ευχαρίστηση. Κάνουν τα πάντα για να σε εξυπηρετήσουν όσο πιο καλά μπορούν. Τέλος 4) Ξέρεις ότι σίγουρα δεν θα χάσεις τα λεφτά σου αν ο καιρός δεν είναι καλός. Καθώς εμείς είχαμε επισκεφτεί ένα σημείο, αλλά εκείνη την ήμερα έβρεχε αρκετά, μας πρόσφεραν την επόμενη μέρα free επίσκεψη σε όποια παραλία θέλαμε. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα. Με εκτίμηση, τα παιδιά από Στάφυλο :)

“ΤΕΛΕΙΟ!!”
Μaria Κ - Αύγουστος 2016

Εξυπηρετεί για όσους δεν έχουν αυτοκίνητο... Σε πηγαίνει σε αρκετούς προορισμούς, τα δρομολόγια ξεκινούν συνήθως στις 10:30 με επιστροφή στις 5:00. Είναι λίγο ακριβότερο από τα τοπικά ΚΤΕΛ αλλά αξίζει, γιατί σε αφήνει μπροστά στις παραλίες και δεν ταλαιπωρείσαι καθόλου... το προτείνω ανεπιφύλακτα.

“ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ”
Χρυσάνθη Ο - Αύγουστος 2016

Πάνω από όλα άνθρωποι!!! Εκτός το ότι είναι πολύ οικονομικά, οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί και εξυπηρετικοί!!

“ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ”
Anita L, Greece - Ιούλιος 2015

Είναι πάρα πολύ βολικό γιατί πάει σε παραλίες που δεν πάει το ΚΤΕΛ, όπως το Λιμνονάρι. Δεν είναι καθόλου ακριβό ενώ είναι πάρα πολύ άνετο και το προσωπικό ευγενέστατο!

“ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟ”
Αύγουστος 2015

Φθηνό, βολικό και εξυπηρετικότατο για επίσκεψη στις παραλίες του νησιού! Σταματάει ακριβώς μπροστά στις παραλίες σε αντίθεση με τα λεωφορεία που σε αφήνουν πάνω στο δρόμο! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

“ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΟΛΙΚΟ”
Just E - Αύγουστος 2015