Καλώς ήλθατε στο “MICHALIS TOURS” στο νησί της Σκοπέλου !

Ένα αξιόπιστο και δημοφιλές γραφείο, κοντά στο λιμάνι της Χώρας της Σκοπέλου, προσφέρει εκδρομές και ξεναγήσεις στα αξιοθέατα του νησιού, καθώς και μεταφορά επιβατών σε διάφορες παραλίες...

Zepela – MICHALIS TOURS

Το γραφείο εκδρομών και μεταφοράς επιβατών "Zepela – MICHALIS TOURS" βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, πολύ κοντά στο λιμάνι της Χώρας της Σκοπέλου, στον παραλιακό δρόμο. Ξεκίνησε τη λειτουργία του 2014 και έκτοτε έγινε αρκετά γνωστό καθώς κέρδισε την προτίμηση του κόσμου από την πρώτη στιγμή καθιστώντας το την πρώτη επιλογή των τουριστών καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. 

Εκδρομές και Μεταφορές Επιβατών

Το Γραφείο οργανώνει καθημερινές εκδρομές στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στο Καστρί (Mamma Mia!) και στα Μοναστήρια. Με τα μικρά και ευέλικτα λεωφορεία τους προσφέρουν άνετη μεταφορά από τη Χώρα σε διάφορες παραλίες, μέχρι το σημείο όπου υπάρχει πρόσβαση με μεταφορικό μέσο. Αναλαμβάνουν επίσης τη μεταφορά τουριστών από το λιμάνι σε καταλύματα και αντίστροφα. Σε περίπτωση κοινωνικών εκδηλώσεων, είναι πρόθυμοι να μεταφέρουν τους καλεσμένους στον χώρο της εκδήλωσης.

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Φιλικό και ταυτόχρονα εξειδικευμένο, το προσωπικό του Γραφείου είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί, να σας ξεναγήσει και να εξασφαλίσει για σας μια ασφαλή και ευχάριστη μεταφορά με τα λεωφορεία τους στα πιο δημοφιλή μέρη του νησιού με τις πιο οικονομικές τιμές που μπορείτε να βρείτε στον τουριστικό χώρο. Είναι πάντα πρόθυμοι να διευκολύνουν τις διακοπές σας καθώς προσαρμόζονται πλήρως και συνεχώς στις ανάγκες σας.

Flag Counter