Απλά Δίκλινα Δωμάτια

Με διαφορετικές κατόψεις, τα απλά δίκλινα δωμάτια με αριθμούς 1, 3, 4, 5 και 12 διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια, κομοδίνα, τραπεζάκι με καθρέφτη, ντουλάπα, μικρή τηλεόραση, μικρό ψυγείο και κλιματιστικό. Το μπάνιο είναι μικρό και έχει ντουζιέρα.

Το δωμάτιο νο.1 βρίσκεται δίπλα στο γραφείο υποδοχής στον πρώτο όροφο, πάνω από το καφέ. Από τα δύο παράθυρά του βλέπετε την πλατεία με τα καφέ μπροστά στο λιμάνι της Χώρας. Η θέα στη θάλασσα κρύβεται από το πυκνό φύλλωμα των δέντρων.
Το δωμάτιο νο.3 βρίσκεται δίπλα στο γραφείο υποδοχής στον πρώτο όροφο. Έχει δύο υπερυψωμένα παράθυρα που βλέπουν στην εσωτερική αυλή, στην πίσω πλευρά του κτιρίου (δείτε τη φωτογραφία).
Το δωμάτιο νο.4 έχει πρόσβαση από την εσωτερική κοινόχρηστη αυλή στο πίσω μέρος του κτιρίου και βρίσκεται στο ισόγειο. Έχει ένα παράθυρο που βλέπει στην αυλή.
Το δωμάτιο νο.5 έχει πρόσβαση από την εσωτερική κοινόχρηστη αυλή στο πίσω μέρος του κτιρίου και βρίσκεται στο ισόγειο, δίπλα στο δωμάτιο νο.4. Έχει δύο παράθυρα που βλέπουν στην αυλή.
Το δωμάτιο νο.12 βρίσκεται στον πρώτο όροφο και έχει πρόσβαση από το ξύλινο σκεπαστό μπαλκόνι, πάνω από την αυλή. Έχει ένα παράθυρο που βλέπει στην ταράτσα.